Moldovean mort în Italia din cauza temperaturilor scăzute. Dormea sub cerul liber, învelit într-o pătură

Un bărbat moldovean în vârstă de 47 de ani, a fost găsit decedat în păduricea de pini Acque Rosse din Ostia, lângă Roma, devenind astfel prima victimă a temperaturilor scăzute din capitala Italiei.

Trista descoperire a fost făcută de un trecător care se plimba cu câinele său miercuri, 8 noiembrie, în jurul orei 13:00, lângă intersecția cu via delle Baleniere, menționează Roma Today.

Bărbatul a fost găsit întins în spatele unui tufiș, acoperit cu o pătură – un indiciu clar al încercărilor sale de a se proteja de frig.

Deși cauza exactă a morții urmează să fie determinată, nu se exclude posibilitatea ca bărbatul moldovean să fi murit din cauza hipotermiei sau a altor probleme de sănătate provocate de temperaturile foarte scăzute care au cuprins recent orașul.

Echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul bărbatului, iar poliția de stat a fost de asemenea prezentă pentru investigații.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Acest incident vine la aproape un an după ce un alt om fără adăpost, în vârstă de 59 de ani, de origine română, a fost găsit mort în aceeași pădurice.

Tragediile subliniază condițiile dure în care trăiesc persoanele fără adăpost și riscurile crescute pe care le înfruntă pe durata anotimpului rece.