Moldovean mort în Italia din cauza temperaturilor scăzute. Dormea sub cerul liber, învelit într-o pătură

Un bărbat moldovean în vârstă de 47 de ani, a fost găsit decedat în păduricea de pini Acque Rosse din Ostia, lângă Roma, devenind astfel prima victimă a temperaturilor scăzute din capitala Italiei.

Trista descoperire a fost făcută de un trecător care se plimba cu câinele său miercuri, 8 noiembrie, în jurul orei 13:00, lângă intersecția cu via delle Baleniere, menționează Roma Today.

Bărbatul a fost găsit întins în spatele unui tufiș, acoperit cu o pătură – un indiciu clar al încercărilor sale de a se proteja de frig.

Deși cauza exactă a morții urmează să fie determinată, nu se exclude posibilitatea ca bărbatul moldovean să fi murit din cauza hipotermiei sau a altor probleme de sănătate provocate de temperaturile foarte scăzute care au cuprins recent orașul.

Echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul bărbatului, iar poliția de stat a fost de asemenea prezentă pentru investigații.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Acest incident vine la aproape un an după ce un alt om fără adăpost, în vârstă de 59 de ani, de origine română, a fost găsit mort în aceeași pădurice.

Tragediile subliniază condițiile dure în care trăiesc persoanele fără adăpost și riscurile crescute pe care le înfruntă pe durata anotimpului rece.