O moldoveancă, badantă în Italia, jefuită de un român după o noapte de amor

O femeie în vârstă de 50 de ani, originară din Republica Moldova, a fost jefuită la Pesaro (Marche) de un român cu care și-a petrecut noaptea la un hotel. Când s-a trezit a constatat că „iubitul de ocazie” îi furase și dispăruse cu banii și telefonul său mobil.

Cei doi s-au cunoscut pe internet și între ei s-a legat un dialog care a dus în cele din urmă la o atracție fizică, precizează Il Martino. Femeia, care lucrează ca îngrijitoare, a fost cea care i-a sugerat bărbatului, un român de 46 de ani, să se întâlnească personal, iar românul a acceptat imediat.

Au stabilit locul și data întâlnirii, apoi au mers la un hotel unde au petrecut noaptea împreună. În zorii zilei următoare, femeia a întredeschis ochii și l-a văzut pe bărbat îmbrăcându-se. Întrebat unde se duce, acesta i-a răspuns că merge să bea o cafea, iar moldoveanca s-a culcat înapoi.

Dar, peste câteva ore, când s-a trezit de-a binelea, avea să facă amara descoperire. Individul cu care făcuse dragoste toată noaptea fugise cu telefonul ei mobil și cu cei 100 de euro pe care îi avea în portofel.

Femeia a anunțat poliția, care a deschis o anchetă și la scurt timp a dat de urma hoțului. La identificarea bărbatului a fost de mare ajutor unul dintre profilurile sale de Facebook, de pe care vorbise cu îngrijitoarea moldoveană și unde erau înregistrate numele real și data nașterii, elemente suficiente pentru a-i putea urmări adevărata identitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul a fost denunțat, în timp ce reprezentanților structurii în care au petrecut noaptea li s-a aplicat o amendă întrucât nu aveau înscrise actele cuplului, așa cum prevăd regulile de înregistrare în hoteluri.

Distribuie acest articol