Moldoveancă din Italia bătută de soț cu ciocanul în cap. Bărbatul a fugit, apoi a fost găsit mort

O femeie originară din Republica Moldova, dar care este stabilită în localitatea Filottrano din provincia italiană Ancona, în Marche, a fost la un pas de a fi omorâtă de soțul ei, acesta lovind-o de mai multe ori cu un ciocan de cauciuc în cap.

Imediat după ce a încercat să-și omoare soția, relatează presa locală, bărbatul a fugit, fiind găsit apoi mort într-un depozit de pe un teren agricol.

Din primele informații făcute publice aflăm că femeia, în vârstă de 51 de ani, s-a certat cu soțul ei în jurul orei 06:30 de astăzi, 20 iunie 2022, în timp ce se aflau în locuința lor situată pe via Santa Maria din Filottrano.

Nereușind să accepte faptul că soția a decis să-l părăsească, bărbatul și-a pierdut cumpătul, a luat un ciocan de cauciuc, folosit de obicei în construcții pentru a bate gresia și faianța, apoi și-a lovit soția în cap de nenumărate ori.

Femeia a reușit să scape de furia soțului, din fericire, înainte ca acesta să își ducă intențiile la bun sfârșit, și a fugit în stradă, fiind găsită apoi pe via Imbrecciata, plină de sânge și cu răni adânci în zona capului, de niște trecători care au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deși nu și-a pierdut deloc conștiința, rănile suferite de victimă erau foarte grave, iar personalul medical care a intervenit cu ambulanța la fața locului a solicitat imediat un elicopter medical pentru a transporta-o la spitalul Torrette din Ancona. Medicii de acolo au reușit apoi să o stabilizeze, iar moldoveanca de 51 de ani se află acum în afara oricărui pericol.

Soțul violent, în schimb, identificat ulterior de carabinieri ca fiind un cetățean moldovean și el, în vârstă de 52 de ani, a fugit din locuința în care a încercat să-și omoare soția, iar carabinierii au pornit imediat pe urmele lui.

La câteva ore de la atacul brutal asupra soției sale, bărbatul moldovean a fost găsit fără viață într-un depozit situat pe via Circumaglio, la circa trei kilometri distanță de locuința cuplului, depozit în care acesta lucra.

Conform celor relatate de anchetatori, soțul femeii a decis să-și pună capăt zilelor spânzurându-se cu o frânghie. Carabinierii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut această tragedie.