Moldoveancă din Italia bătută de soț cu ciocanul în cap. Bărbatul a fugit, apoi a fost găsit mort

O femeie originară din Republica Moldova, dar care este stabilită în localitatea Filottrano din provincia italiană Ancona, în Marche, a fost la un pas de a fi omorâtă de soțul ei, acesta lovind-o de mai multe ori cu un ciocan de cauciuc în cap.

Imediat după ce a încercat să-și omoare soția, relatează presa locală, bărbatul a fugit, fiind găsit apoi mort într-un depozit de pe un teren agricol.

Din primele informații făcute publice aflăm că femeia, în vârstă de 51 de ani, s-a certat cu soțul ei în jurul orei 06:30 de astăzi, 20 iunie 2022, în timp ce se aflau în locuința lor situată pe via Santa Maria din Filottrano.

Nereușind să accepte faptul că soția a decis să-l părăsească, bărbatul și-a pierdut cumpătul, a luat un ciocan de cauciuc, folosit de obicei în construcții pentru a bate gresia și faianța, apoi și-a lovit soția în cap de nenumărate ori.

Femeia a reușit să scape de furia soțului, din fericire, înainte ca acesta să își ducă intențiile la bun sfârșit, și a fugit în stradă, fiind găsită apoi pe via Imbrecciata, plină de sânge și cu răni adânci în zona capului, de niște trecători care au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor.

Deși nu și-a pierdut deloc conștiința, rănile suferite de victimă erau foarte grave, iar personalul medical care a intervenit cu ambulanța la fața locului a solicitat imediat un elicopter medical pentru a transporta-o la spitalul Torrette din Ancona. Medicii de acolo au reușit apoi să o stabilizeze, iar moldoveanca de 51 de ani se află acum în afara oricărui pericol.

- Continuarea articolului după publicitate -

Soțul violent, în schimb, identificat ulterior de carabinieri ca fiind un cetățean moldovean și el, în vârstă de 52 de ani, a fugit din locuința în care a încercat să-și omoare soția, iar carabinierii au pornit imediat pe urmele lui.

La câteva ore de la atacul brutal asupra soției sale, bărbatul moldovean a fost găsit fără viață într-un depozit situat pe via Circumaglio, la circa trei kilometri distanță de locuința cuplului, depozit în care acesta lucra.

Conform celor relatate de anchetatori, soțul femeii a decis să-și pună capăt zilelor spânzurându-se cu o frânghie. Carabinierii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut această tragedie.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos