Moldoveancă din Italia, în lacrimi și cu un ochi vânăt, s-a prezentat la carabinieri: „Ajutați-mă, m-a bătut soțul!”

O femeie moldoveancă, mamă a doi copii și rezidentă în localitatea Ancona (regiunea Marche) a ajuns plângând și cu un ochi vânăt în fața carabinierilor,  în seara zilei de duminică, 4 decembrie 2022, după ce soțul ei a bătut-o fără milă.

Bărbatul violent, de aceeași naționalitate și în vârstă de 39 de ani, a fost arestat la numai câteva minute după plângerea depusă de soție, relatează ziarul Il Resto del Carlino.

„Ajutați-mă, soțul meu m-a bătut!”, le-a explicat carabinierilor femeia moldoveancă, în timp ce nu se putea opri din plâns.

Ea le-a spus militarilor că nu era prima dată când a fost bătută de soț și că, în urmă cu numai o săptămână, o lovise de mai multe ori.

Situația economică precară a femeii însă, mai ales ținând cont că are doi copii de crescut și ea nu lucrează ci doar soțul, a împiedicat-o atunci să meargă la carabinieri pentru a-l denunța.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În seara zilei de duminică, în schimb, femeia n-a mai rezistat și a simțit că pericolul este prea mare pentru ea și copiii săi, motiv pentru care, atunci când bărbatul a început să o lovească din nou cu pumnii și picioarele, a căutat o cale de a fugi și s-a dus direct spre cazarma carabinierilor.

La baza certurilor dintre cei doi soți, a mai spus moldoveanca, se aflau mai mereu problemele economice cu care se confruntau și pentru care soțul dădea vina mereu pe ea, jignind-o și umilind-o în diferite moduri.

Carabinierii s-au deplasat apoi la locuința familiei unde l-au găsit pe bărbatul de 39 de ani împreună cu cei doi copii ai cuplului.

După ce l-au încătușat, soțul violent a fost dus la penitenciar, urmând să fie anchetat pentru violență domestică.

Între timp, un judecător a emis un ordin de restricție împotriva bărbatului moldovean, pentru a nu se mai putea apropia de soția sa și nici de locuința acesteia.

Distribuie acest articol