Moldoveancă din Italia, în lacrimi și cu un ochi vânăt, s-a prezentat la carabinieri: „Ajutați-mă, m-a bătut soțul!”

O femeie moldoveancă, mamă a doi copii și rezidentă în localitatea Ancona (regiunea Marche) a ajuns plângând și cu un ochi vânăt în fața carabinierilor,  în seara zilei de duminică, 4 decembrie 2022, după ce soțul ei a bătut-o fără milă.

Bărbatul violent, de aceeași naționalitate și în vârstă de 39 de ani, a fost arestat la numai câteva minute după plângerea depusă de soție, relatează ziarul Il Resto del Carlino.

„Ajutați-mă, soțul meu m-a bătut!”, le-a explicat carabinierilor femeia moldoveancă, în timp ce nu se putea opri din plâns.

Ea le-a spus militarilor că nu era prima dată când a fost bătută de soț și că, în urmă cu numai o săptămână, o lovise de mai multe ori.

Situația economică precară a femeii însă, mai ales ținând cont că are doi copii de crescut și ea nu lucrează ci doar soțul, a împiedicat-o atunci să meargă la carabinieri pentru a-l denunța.

În seara zilei de duminică, în schimb, femeia n-a mai rezistat și a simțit că pericolul este prea mare pentru ea și copiii săi, motiv pentru care, atunci când bărbatul a început să o lovească din nou cu pumnii și picioarele, a căutat o cale de a fugi și s-a dus direct spre cazarma carabinierilor.

La baza certurilor dintre cei doi soți, a mai spus moldoveanca, se aflau mai mereu problemele economice cu care se confruntau și pentru care soțul dădea vina mereu pe ea, jignind-o și umilind-o în diferite moduri.

Carabinierii s-au deplasat apoi la locuința familiei unde l-au găsit pe bărbatul de 39 de ani împreună cu cei doi copii ai cuplului.

După ce l-au încătușat, soțul violent a fost dus la penitenciar, urmând să fie anchetat pentru violență domestică.

Între timp, un judecător a emis un ordin de restricție împotriva bărbatului moldovean, pentru a nu se mai putea apropia de soția sa și nici de locuința acesteia.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol