Moldoveancă dispărută în Italia. Apelul făcut de un cunoscut psiholog medico-legal

O tânără moldoveancă pe nume Marina a dispărut la Castellamonte, în Piemonte. Are 29 de ani și a fugit din comunitatea care o găzduia.

De câteva zile nu se mai știe nimic de Marina. Tânăra era oaspete al Comunităţii Terapeutice de Reabilitare Tabor din Castellamonte (în provincia Torino) și a dispărut de vineri, 29 aprilie. Este posibil ca cineva să o fi dus cu mașina la Rivarolo Canavese, de unde a luat un tren, dar e doar o supoziție.

Primul apel privind dispariția Marinei a fost lansat pe 30 aprilie, de directorul clinicii Comunității Tabor: „Bună ziua tuturor, sunt directorul clinicii Comunității Tabor situată în provincia Torino. De ieri dimineață, o fată nu mai este de găsit. Se numește Marina. Dacă o vede cineva să anunțe carabinierii sau pe mine.”

Un apel a fost publicat pe Facebook și de Roberta Bruzzone, cunoscut psiholog medico-legal:

„Marina, născută în Moldova, 29 de ani. Oaspete a Comunității de reabilitare terapeutică Tabor, situată în Castellamonte (TO). De vineri 29 aprilie, a dispărut, nu se mai știe nimic de ea. Oricine are informații să contacteze forțele de ordine sau pe directorul clinicii”, a scris Roberta Bruzzone pe Facebook.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mama tinerei moldovence a transmis și ea:

„Bună dimineața, sunt mama Marinei, care a dispărut de vineri, de la Castellamonte. Dacă cineva vineri dimineață a ajutat-o să ajungă la gara din Rivarolo Canavese, este posibil să fi luat un tren. Este o fată bună și este foarte sociabilă cu oamenii.”

Rudele au depus o plângere la carabinieri cu privire la dispariția Marinei. Cine are informații despre unde s-ar putea afla este rugat să sune la 112 sau direct membrii familiei, la numărul de telefon 377 5020 559.