Moldoveancă moartă în Italia sub ochii fetiței sale de 3 ani, în timp ce traversa strada pe bicicletă

În seara de joi, 31 august, în jurul orei 21:00, strada Adriatică (Statale 16), din Polesella, provincia Rovigo, a fost scena unui tragic accident care a sfârșit cu pierderea unei vieți omenești.

Valeria Spinu, o tânără mamă în vârstă de 19 ani, originară din Republica Moldova, a fost lovită și ucisă de un motociclist în timp ce traversa strada pe bicicletă.

În urma unui impact devastator, bicicleta tinerei s-a rupt în două, iar ea a murit pe loc, în fața fiicei sale de 3 ani care o urma la mică distanță pe o altă bicicletă, relatează Corriere del Veneto.

photo_2023-09-01_14-01-16

Motociclistul, un tânăr cetățean rus, a fost dus în stare gravă la spitalul din Padova, unde este acum în rianimare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii au stabilit că atunci când a fost lovită mortal de motocicletă, Valeria Spinu se afla în procesul de traversare a străzii, cunoscută pentru traficul său intens și iluminarea slabă.

Detaliul tragic este că ea nu a folosit pasajul subteran pentru bicicliști și pietoni care era situat la doar câțiva pași și care ar fi putut să-i salveze viața.

Valeria era originară din Moldova și se afla de scurt timp în Rovigo. Ea era găzduită de niște prieteni, împreună cu soțul și fiica lor. La sosirea la fața locului, soțul acesteia și prietenii au fost martorii unui tablou devastator.

Leonardo Raito, edilul localității, a ajuns rapid la locul accidentului și a pus accent pe un aspect alarmant:

„Șoseaua Adriatica este una dintre străzile cu cel mai mare număr de accidente din Italia, având o rată de două ori mai mare decât media națională”.

Raito a cerut intervenții urgente pentru a îmbunătăți siguranța rutieră în zonă.

Distribuie acest articol