Moldoveanul acuzat în Italia că și-a aruncat iubita pe geam rămâne în arest. Indiciile arată că e răspunzător de moartea femeii

Dorin Nemțelea, un bărbat moldovean în vârstă de 41 de ani, a fost arestat în urma morții partenerei sale, Angelina Soares De Souza, care a decedat după ce a căzut de la fereastra apartamentului lor situat la etajul al patrulea al unui bloc din Ostia, lângă Roma.

Incidentul s-a petrecut joi trecută, 4 aprilie, iar victima, de origine braziliană, a fost găsită fără suflare pe trotuarul de pe via Marino Fasan.

Investigațiile preliminare sugerează că moldoveanul ar fi responsabil pentru moartea partenerei sale, informează La Repubblica.

Se presupune că ar fi împins-o pe femeie de la fereastra apartamentului în care cuplul locuia de puțin timp. Cei doi ar fi avut probleme cu consumul și traficul de substanțe interzise.

1200-20240409125547 (1)
Dorin Nemțeanu și Angelina Soares De Souza. Sursa foto: La Repubblica

Pentru moment, circumstanțele exacte ale acestui incident rămân, însă, neclare

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Angelina Soares De Souza, în vârstă de 46 de ani, a fost descoperită la ora 05:00 dimineața, zăcând pe stradă, ea decedând pe loc din cauza impactului cu solul.

Inițial, s-a speculat că moartea ei ar fi putut fi un act voluntar. Cu toate acestea, odată cu evoluția investigației, s-au acumulat dovezi împotriva lui Dorin Nemțelea, care nu a reușit să furnizeze o explicație convingătoare a evenimentelor care au avut loc în acea dimineață în apartamentul respectiv.

Se crede că între cei doi ar fi avut loc o dispută în orele care au precedat incidentul fatal.

Angelina, care anterior a trăit în Montesilvano, regiunea Abruzzo, unde a lucrat ca model, a fost pomenită pe rețelele sociale de persoanele care au cunoscut-o și au colaborat cu ea.

Printre acestea se numără și prezentatorul TV din Abruzzo, Bruno Barteloni, care i-a dedicat un mesaj emoționant pe Facebook, exprimându-și tristețea profundă și neacceptarea morții tragice a prietenei sale:

„Prietenă dragă, ai avut totul de la viață, dar nu ai știut să prețuiești toată această bogăție divină. Un sfârșit tragic. Nu mă pot liniști. Nu pot să accept asta.”