Moment emoționant dedicat Alexandrei la UNTOLD: „Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi”

Un moment emoţionant a avut loc în timpul concertului susţinut de suedezul DJ Don Diablo, la UNTOLD, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, acesta dedicând o piesă Alexandrei, fata ucisă la Caracal. UNTOLD este cel mai mare festival internațional de muzică electronică din România.

„Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi”, a fost mesajul rostit de pe scena Cluj Arena, în timpul concertului susţinut de DJ Don Diablo, la UNTOLD. Pe ecranul principal al scenei a fost postată o poză cu Alexandra. Gestul DJ-ului suedez a emoţionat cei pe cei peste 100.000 de fani prezenţi la festival care și-au aprins luminile de pe telefoane.

Alexandra Măceşanu (15 ani) a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut în aprilie 2019 şi Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat, joi, de trei ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea. Dincă şi-a recunoscut duminică faptele şi a spus le-a omorât pe fete şi că a ars cele două cadavre, relatează Mediafax.

Mai jos, videoclipul publicat pe pagina de Facebook de DjValy:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

DON DIABLO respect pentru ALEXANDRA ???????

Gepostet von DjValy am Samstag, 3. August 2019