Momente de groază la bordul unui avion. Un motor a luat foc imediat după decolare

Un moment de groază a fost surprins marți, 15 august 2023, de la bordul unui avion, când flăcările au izbucnit dintr-un motor imediat după decolare.

Secvența video arată cum flăcările se ridică amenințător din motorul drept al unui avion aparținând companiei Southwest Airlines, care efectua un zbor din Texas către Mexic.

Potrivit Daily Mail, avionul se afla în plină ascensiune, după ce a decolat de pe aeroportul William P. Hobby din Houston, Texas, atunci când motorul a cedat, provocând panică în rândul pasagerilor.

Coale Kalisek, pasagerul care a filmat întregul incident, a declarat că inițial a crezut că avionul se va prăbuși.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

El a relatat pentru postul de știri KHOU: „Tot ce știu este că a început să oscileze stânga-dreapta.

Am zburat de multe ori, chiar cred că zbor o dată sau de două ori pe lună, și mi-am dat seama că ceva nu era în regulă.

Așa că m-am uitat pe fereastră și, având în vedere că eram așezat chiar lângă motor, am văzut flăcări uriașe ieșind din el.”

Kalisek, originar din San Antonio, călătorea către Cancun, Mexic, împreună cu iubita sa, atunci când a avut loc incidentul.

Compania Southwest Airlines a emis ulterior un comunicat, menționând că aeronava „s-a întors la aeroport” pentru verificări legate de o „posibilă problemă tehnică”.

Un purtător de cuvânt al companiei a precizat că un alt avion a fost folosit pentru a duce pasagerii către destinația din Mexic.

În același comunicat, compania și-a exprimat aprecierea față de răbdarea pasagerilor, asigurându-i că face tot posibilul pentru a-i transporta în siguranță la destinație.