Panică pentru o mămică din Italia, copiii ei au rămas pe peron în timp ce trenul în care se afla s-a pus în mișcare

O mămică a trăit momente teribile la Desenzano del Garda, în Lombardia, unde a coborât din tren cu copiii în vârstă de 3 și respectiv 6 ani, i-a lăsat pe peron, apoi a urcat în grabă să ia bagajele, dar ușile s-au închis, convoiul s-a pus în mișcare, iar femeia nu a mai avut timp că coboare.

Mămica l-a anunțat imediat pe conductorul care a trimis agenții de la Polfer să preia copiii până când mama s-a întors cu următorul tren. O întâmplare care s-a încheiat cu bine și în scurt timp, datorită promptitudinii mamei și a celorlalți pasageri, relatează La Repubblica.

Femeia călătorea cu trenul, împreună cu cei doi copii ai săi, de la Verona la Brescia. La ora 12.30 trenul a oprit în gara din Desenzano. În acele câteva minute, neputând ajuta fizic pe cei doi copii și căra bagajele în același timp, femeia a ajutat mai întâi copiii să coboare din tren, spunându-le să aștepte pe peron, în imediata apropiere, în timp ce ea s-a întors să ia valiza. Ușile s-au închis, însă, și trenul a plecat din nou, cu tânăra mămică la bord.

Momente de groază și panică pentru femeie, care a început să țipe și să ceară ajutor. Din fericire, unele persoane de pe peron au înțeles ce se întâmplă, în timp ce mama copiilor a cerut ajutorul conducătorului care a alertat Poliția feroviară.

Agenții au sosit cu carabinierii, găsindu-i pe cei doi copii liniștiți de persoanele din jur și așteptându-și mama. Care, între timp, își sunase și soțul, ajuns și el în gară, în timp ce ea a reușit să coboare la prima stație, cea din Brescia și să ia un alt tren în sens invers. La gara din Desenzano familia s-a reunit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI