Moș Crăciun erou în Italia, a blocat un hoț moldovean și l-a predat carabinierilor. Infractorul a încercat să fure un sacou dintr-un magazin de haine

Moș Crăciun a devenit erou în Italia după ce în după-amiaza zilei de sâmbătă, 22 decembrie, 2018, a blocat și predat apoi carabinierilor un tânăr infractor care a încercat să fure un sacou dintr-un magazin.

Din păcate, nu este vorba despre adevăratul Moș Crăciun, ci doar despre un muzician de stradă din localitatea Carpi, provincia Modena, care s-a întâmplat să fie îmbrăcat în costum de Moș Crăciun atunci când a observat agitație mare într-un magazin de haine din centrul localității menționate mai sus, anunță ziarul local Modena Today.

Fără să stea prea mult pe gânduri, „Moș Crăciun” a intervenit și l-a blocat pe infractor în timp ce acesta încerca să fugă, apoi l-a predat carabinierilor chemați la fața locului. După ce au preluat mărturiile persoanelor care au asistat sau participat la această scenă, carabinierii l-au dus pe infractor la unitate, apoi l-au identificat ca fiind un tânăr moldovean de 20 de ani.

Situația s-a agravat pentru tânărul infractor, deoarece acesta le arătase carabinierilor o carte de identitate românească falsă, probabil folosită pentru a se putea mișca în libertate prin statele Uniunii Europene, dându-se drept cetățean comunitar.

Tânărul moldovean a fost pus sub arest și condus în penitenciar, mai precizează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI