Un „Moș Crăciun” român din Italia a speriat localnicii și a blocat traficul timp de 45 minute

Îmbrăcat în Moș Crăciun, un român din Italia a blocat timp de 50 de minute circulația pe via Gabbro din Milano în această dimineață de 24 decembrie 2021.

Potrivit publicației locale Milano Today, este vorba de un bărbat în vârstă de 50 de ani care, în jurul orei 08:45 de astăzi, a început să caute prin tomberoanele de gunoi de pe strada menționată mai sus.

Conform sursei citate, conaționalul nostru avea un cuțit în mână și îl folosea pentru a scotoci printre gunoaie. Apoi, din senin, se enerva și arunca tomberoanele la pământ, blocând astfel circulația, inclusiv transportul public în comun, și îngrozind trecătorii.

Mai multe persoane au sunat la 112 pentru a cere intervenția forțelor de ordine, iar polițiștii sosiți la fața locului au reușit să-l calmeze, deși nu fără a depune un efort considerabil.

Bărbatul român le-a explicat apoi polițiștilor că este un om fără adăpost, care doarme în acea zonă, și că s-a înfuriat când a văzut cât de multă mâncare aruncă oamenii la gunoi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Polițiștii au fost nevoiți să-l denunțe, însă, în stare de libertate, pentru întreruperea unui serviciu public, având în vedere că autobuzele ATM 41 și 82 au fost blocate timp de aproape o oră.