Muncitor român arestat în Italia pentru că a furat fân în România cu mulți ani în urmă. Ce pedeapsă va ispăși pentru fapta sa

Un muncitor român de 31 de ani, rezident în localitatea italiană Crevalcore din provincia Bologna, a fost arestat ieri, 27 iulie 2018, după ce carabinierii au fost însărcinați să execute un mandat european de arestare pe numele său pentru o infracțiune comisă în România.

Potrivit ANSA – Agenția Națională de Presă Asociată din Italia, bărbatul român, care lucra ca zidar în Italia, a fost arestat pentru că a furat fân cu câțiva ani în urmă, când se afla încă în România, infracțiune pentru care se pare că justiția română nu l-a uitat, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare.

Zidarul român de 31 de ani, care în Italia nu are antecedente penale, a fost condus de carabinieri sub arest la penitenciarul Dozza din Bologna. Odată extrădat în România de către autoritățile italiene, bărbatul va fi nevoit să ispășească un an de închisoare pentru fânul furat, mai precizează sursa citată.