Muncitor român de 43 de ani dispare după ce s-a certat cu patronul unde lucra. Apelul transmis la „Chi l’ha visto?”

Mirel Escariu, cetățean român în vârstă de 43 de ani, trăiește în România cu partenera sa dar de câțiva ani, când găsește un loc de muncă sezonier, vine în Italia unde locuiește și sora sa cu familia ei.

Potrivit celor de la „Chi l’ha visto?”, anul acesta Mirel și concubina sa au venit în Italia în luna iulie iar în luna septembrie cei doi au început munca în localitatea Ascoli Satriano din provincia Foggia.

Conform celor comunicate de sora lui Mirel către sursa citată, în data de 10 octombrie acesta a anunțat-o că s-a certat cu angajatorul său din Ascoli Satriano și că vrea să plece de acolo. În seara aceleiași zile Mirel a vorbit cu fost său angajator care se află în localitatea Cairano din provincia Avellino și s-au pus de acord ca el și partenera sa să meargă să lucreze la el.

Dar Mirel nu a mai ajuns la Cairano iar de miercuri, 11 octombrie, telefonul său este stins, scriu cei de la „Chi l’ha visto?”.

Mirel Escariu are 43 de ani, ochi căprui, păr șaten și 1,70 metri înălțime. Oricine are informații despre acest bărbat este rugat să sune la carabinierii – numărul 112, la poliție – numărul 113 sau la emisiunea „Chi l’ha visto?” – numărul 068262.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mirel Escariu

Sex: Masculin
Vârstă: 43 ani (la momentul dispariției)
Naționalitate: Română
Statură: 170 centimetri
Ochi: căprui
Culoarea părului: șaten
Dispărută din: Ascoli Satriano (Foggia)
Data dispariției: 10 octombrie 2017