Muncitor român din Italia mort în ziua de Paște în urma unui accident de muncă. S-a răsturnat cu tractorul

Un bărbat român din Italia a murit chiar în ziua de Paște, în urma unui tragic accident de muncă petrecut în localitatea Teano, provincia Caserta din Campania. Conaționalul nostru se afla la volanul unui tractor cu care s-a răsturnat într-un șanț și sub care corpul său a fost prins.

Din primele informații reiese că tragedia s-a petrecut în jurul orei 18:00 de duminică, 2 mai 2021, pe via Termine din cătunul Pugliano, situat în localitatea menționată mai sus.

Dinamica accidentului este încă în fază de investigare de către carabinieri. Cert este, însă, că unii șoferi care treceau prin zonă la acea oră au văzut tractorul răsturnat în șanț și au sunat imediat la 118 pentru a solicita o ambulanță.

Din nefericire, personalul medical intervenit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului român. Rănile provocate de greutate tractorului, care s-a răsturnat peste corpul victimei, au fost prea grave.

La locul accidentului au intervenit apoi Pompierii din localitate care au scos tractorul din șanț, iar trupul neînsuflețit al conaționalului nostru a fost preluat apoi de ambulanță pentru a fi transportat la morgă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ancheta asupra acestui dramatic accident este desfășurată de carabinierii din Teano, informează presa locală.

Distribuie acest articol