Un muncitor român din Italia s-a prăbușit la pământ și a murit la locul de muncă

Un bărbat român din Italia, în vârstă de 49 de ani, a murit la locul de muncă în cursul zilei de vineri, 9 octombrie 2020, informează Latina Corriere. Din primele informații reiese că victima a început să se simtă rău și s-a prăbușit la pământ, iar la scurt timp după aceea s-a stins din viață.

Șantierul pe care a murit bărbatul român. Foto: ilcaffe.tv

Potrivit sursei citate, conaționalul nostru lucra pe un șantier de construcții situat pe via Caltanissetta din localitatea Aprilia, lângă Roma. La un moment dat, bărbatul a dat semne că se simțea rău în timp ce lucra și a căzut brusc la pământ, iar colegii săi au sunat imediat la 118 pentru a solicita ajutor medical.

Paramedicii sosiți la fața locului, însă, n-au putut face altceva decât să constate decesul muncitorului român. La locul tragediei au intervenit și carabinierii, precum și inspectorii de muncă pentru investigațiile de rigoare, dar până la această oră nu au fost găsite nereguli care să indice că decesul ar fi fost provocat de condițiile în care conaționalul nostru lucra pe șantier.

Carabinierii și personalul medical interveniți la fața locului. Foto: ilcaffe.tv

Procuratura a dat ordin ca medicul legist să efectueze autopsia asupra corpului neînsuflețit al românului pentru a stabili cu exactitate cauza morții.

Distribuie acest articol