Muncitor român mort într-o fabrică din Italia, Gabriel lasă în urma lui soția și fiul în lacrimi

Un bărbat român, angajat al unei fabrici de prelucrare a fierului din localitatea italiană Cividate Camuno, provincia Brescia, și-a pierdut viața la locul de muncă în dimineața zilei de duminică, 23 februarie 2020. Conaționalul nostru se pare că a fost lovit de un tub de fier lung de circa 7 metri care i-a provocat răni fatale.

Potrivit presei locale, victima se numea Gabriel Vasile Popa, avea 50 de ani și locuia în localitatea Esine din provincia Brescia. În cursul dimineții de duminică, în timp ce se afla la fabrica de prelucrare a metalului „AS Arrighini” din Cividate Camuno, unde era angajat, bărbatul român și-a pierdut viața după ce un tub de metal de o lungime de circa 7 metri a sărit dintr-un strung și l-a lovit în zona toracelui.

Gabriel Vasile Popa, 50 de ani, victima unui tragic accident de muncă

Colegii au sunat imediat la 112 pentru a solicita o ambulanță, dar văzând situația gravă în care se afla muncitorul român au decis apoi să-l transporte personal la spital cu mașina pentru a nu pierde minute prețioase. Pe drum spre spital însă Gabriel a decedat din cauza rănilor grave suferite în urma accidentului de muncă.

Autoritățile locale au pus sub sechestru fabrica și mașinăriile în vederea unei anchete prin care se dorește descoperirea cauzelor care au dus la aceasta tragedie, carabinierii din Breno și inspectorii de muncă din provincie urmând să investigheze asupra celor întâmplate. Procuratura a dat ordin între timp să fie executată autopsia asupra corpului neînsuflețit al românului nostru.

Gabriel Vasile Popa se afla în Italia alături de familia lui și lasă în urmă o soție și un fiu în vârstă de 22 de ani străpunși de durere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul