A murit Edith Gonzalez, actriţa din „Salome“ și „Inimă sălbatică”. Suferea de cancer

Actriţa de telenovele Edith Gonzalez a murit la vârsta de 54 de ani într-un spital din Mexico City. Vedeta, celebră mai ales pentru rolurile  din „Salome” și „Inimă sălbatică” fusese diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian, relatează Adevărul.

Actriţa mexicană Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie la Spitalul Ángeles Interlomas din Mexico City. Informaţia a fost confirmată de o prietenă apropiată a actriţei, dar şi de agenţia care o reprezenta.

Potrivit presei din Spania, familia ar fi decis deconectarea actriţei de la aparatele care o ţineau în viaţă. Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul.

În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii”. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine.

Edith Gonzalez a debutat în telenovele în 1970, când avea doar 6 ani. Ea a avut atunci un rol în producția „Cosa juzgada”. Ultima telenovelă în care a apărut a fost „Eva la trailera”, din 2016.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Edith Gonzales într-o scenă din Salomè. Alături de actorul Guy Ecker

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20