A murit tânărul român de 17 ani implicat în Italia într-un accident cu scuterul

Durere, lacrimi și întristare la Eboli, în regiunea Campania, unde rudele, prietenii și colegii îl plâng pe Domenico Ahanzei, tânărul român de numai 17 ani care joi, 27 august, a avut un accident în timp ce se deplasa cu scuterul său. Internat în stare gravă la spital, băiatul nu a supraviețuit, el a murit în noaptea dintre vineri și sâmbătă, informează Occhio di Salerno.

Despre accident am scris ieri în articolul: Tânăr român de 17 ani, victima unui grav accident în Italia în timp ce se deplasa pe un scuter

Domenico Ahanzei era originar din localitatea Flămânzi, județul Botoșani. Joi seară, în jurul orei 20:00, se deplasa pe o motocicletă tip scuter când, în zona Acqua dei Pioppi, s-a ciocnit de o dubiță și a fost transportat în stare gravă la spital.

A fost internat mai întâi la spitalul „Maria Santissima Addolorata” din Eboli, apoi la spitalul „Ruggi d’Aragona” din Salerno. Medicii l-au operat de urgență, dar nu au mai putut salva viața băiatului român. Rănile și fracturile suferite în urma accidentului au fost prea grave și Domenico a murit noaptea trecută.

Domenico Ahanzei, 17 ani, originar din Flămânzi, județul Botoșani

Știrile s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, provocând durere și consternare în rândurile prietenilor, cunoscuților și colegilor. Pe profilul lui de Facebook cineva a scris: „Un băiat cuminte, educat, de fiecare dată când copilul meu te vedea îți fugea în întâmpinare, iubeai copiii, erai un băiat de aur. Nu pot să cred ceea ce s-a întâmplat, ce viață crudă… Drum bun, Domenico, ne vom aminti mereu de tine cu zâmbetul pe buze!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI