A murit Ionela Prodan! Solista de muzică populară s-a stins după o grea suferință

Ionela Prodan a murit în această seară de 16 aprilie, la spitalul Elias din București, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că artista de muzică populară avea probleme grave la pancreas și și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale.

Ionela Prodan avea 70 de ani și în luna ianuarie a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate, este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din țara noastră.

Ionela Prodan cu fiica ei în una dintre ultimele imagini publice

„Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit și bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, ești și vei ramane îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu!
Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, știind că a plecat, sau putem zâmbi, știind că a trăit cu adevărat!”, a postat Anamaria Prodan fiica Ionelei Prodan pe Facebook.