Napoli: șofer român de TIR beat la volan a provocat un accident rutier. Avea o alcoolemie uriașă

Un șofer de naționalitate română, în vârstă de 40 de ani, a fost descoperit complet beat la volanul unui TIR, pe autostrada A16 din Italia după ce a provocat un accident rutier, informează Irpinia Oggi.

Bărbatul român, cu inițialele T. G., 40 de ani, se afla într-o stare avansată de ebrietate. El se afla la volanul unui camion, de-a lungul autostrăzii A 16 Napoli – Canosa, în direcția Bari. Ajuns la km. 38, a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit de peretele din beton amplasat pe marginea carosabilului.

Patrula de poliție rutieră Avellino de Vest, a intervenit la locul accidentului în care din fericire nu au fost implicate și alte vehicule. Polițiștii au observat imediat stare evidentă de ebrietate a șoferului român, confirmată și de analizele la care a fost supus conducătorul auto. Un nivel de alcool de 3,08 g/l a fost găsit în sânge, adică peste 6 ori limita maximă permisă de lege.

Conducătorul auto a fost denunțat pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului, agravată de provocarea un accident de circulație. I-a fost retras permisul de conducere în vederea suspendării.

Distribuie acest articol