Napoli: tânăr român moare la numai 30 de ani pe coridorul spitalului. Liviu lasă în urma sa un copil de 10 ani

Liviu Apostol, un bărbat român de 30 de ani, a fost grav rănit într-un accident rutier care a avut loc în seara zilei de 27 ianuarie 2017, în localitatea Poggiomarino din provincia Napoli.

Liviu Apostol decedat la numai 30 de ani, tatăl unui copil de 10 ani

Tânărul nostru conațional a fost găsit la pământ, cu răni foarte grave, în apropierea unui scooter care se pare că era condus de un alt bărbat român care, cuprins de panică, a fugit de la fața locului. Ulterior, prietenul lui Liviu care conducea scooter-ul a fost prins și a declarat că au fost loviți de un automobil, fapt care este investigat de carabinierii din Poggiomarino.

Potrivit ziarului local Il Fatto Vesuviano, în urma accidentului, Liviu Apostol a fost internat în stare foarte gravă la spitalul din localitatea Sarno, apoi transferat la spitalul din Nocera Inferiore. Starea sa de sănătate se îmbunătățise, Liviu începuse să vorbească și să meargă, dar în această dimineață de 10 februarie 2018, tânărul tată de numai 30 ani a căzut din senin pe coridorul spitalului și a decedat.

Familia îndurerată de această tragedie, trebuie să ducă trupul neînsuflețit al conaționalului nostru în România dar, cum se întâmplă mai mereu în aceste situații dureroase, banii nu sunt de ajuns. Apropiații familiei au creat o pagină Facebook pentru a ajuta familia în acest sens, pagină care poate fi vizitată aici.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol