Născut în România și adoptat în Italia, Alessandro își caută fratele: „Vreau să-mi cunosc originile”

„Sunt Alessandro. Am 28 de ani și m-am născut în România, mai exact în București, pe data de 5 iulie 1992. Până la primul an din viața mea am trăit cu mama mea biologică și apoi am fost dus la orfelinat, unde am trăit până la 2 ani și jumătate, deci până în 1995. În luna martie (din acel an – n.r.) am fost adoptat și am ajuns în Italia.”

Așa își începe emoționantul mesaj un tânăr de origine română adoptat de mic în Italia, dar care vrea să-și cunoască originile și, în special, fratele. Potrivit celor relatate de Alessandro, fratele său este mai în vârstă decât el cu circa 2-3 ani.

„Numele meu de familie era Cristea, numele purtat și de mama mea pe care nu am cunoscut-o niciodată. Și nici pe tatăl meu nu l-am cunoscut, care nu m-a recunoscut niciodată. Știu că am un frate mai mare cu 2 sau 3 ani, nu-mi aduc aminte cu precizie. Numele său e Marian, dar nu știu dacă numele de familie corespunde cu al meu. Nu știu nimic de el”, adaugă tânărul de origine română.

Alessandro Zannin, în vârstă de 28 de ani și adoptat de mic în Italia, își caută fratele, Marian

Alessandro a decis așadar că vrea să-și cunoască fratele și ar vrea să înțeleagă mai bine de unde provine. Cu toate acestea, nu este pregătit încă să o cunoască pe femeia care l-a adus pe lume, însă nu exclude această posibilitate pe viitor.

„Mi-ar plăcea să-mi cunosc fratele, momentan nu mă simt în stare să-mi cunosc mama biologică. Câte un pas pe rând. Eu am început o viață nouă în Italia, nu a fost ușor pentru mine, dar de-a lungul anilor m-a făcut tot mai puternic. Acum trăiesc în Italia, în provincia Belluno”, transmite Alessandro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Precizez că nu vreau să-mi întorc viața pe dos, am o familie care ține la mine și care a făcut în așa fel încât să nu-mi lipsească niciodată nimic, dar aș vrea să-mi cunosc originile”, mai spune tânărul de 28 de ani.

Cine are informații despre familia și, în special, fratele lui – despre care vă reamintim că se numește Marian, are circa 30 de ani și s-ar putea ca numele său de familie să fie „Cristea” – îl poate contacta pe tânărul român adoptat în Italia pe Facebook, unde poate fi găsit cu numele Alessandro Zannin sau pur și simplu dând click pe următorul link: https://www.facebook.com/zannin.alessandro.

„Mulțumesc celor care mă vor ajuta. Cine are informații, să-mi trimită un mesaj în privat, pe Facebook”, ne-a transmis Alessandro.

@rotalianul