Născută în Italia, cu gândul și sufletul la România. Raffaella și primul ei videoclip filmat la Predeal

A fost lansat de curând în format digital videoclipul „Dimenticare a memoria”, prima piesă în limba italiană a tinerei interprete româno-italiene, Raffy. Videoclipul, filmat la Predeal, în România, îl are ca producător pe Luca Venturi, a fost montat de Franco Muggeo și regizat de Alex Ceaușu.

«„Dimenticare a memoria” este povestea mea de dragoste, această piesă mă emoționează profund. Cuvintele cântecului le simt și fac parte din viața mea, mă fac să retrăiesc momente fericite pe care nu le voi uita niciodată și care îmi vor rămâne pentru totdeauna în memorie.», a spus tânăra.

Raffaella Maria Senese s-a născut la 14 septembrie, în anul 2000, la Mirandola (Mo), din mama româncă și tată italian

Ea a început să cânte la vârsta de 7 ani și prima piesă pe care a interpretat-o a fost „Adagio”, de Lara Fabian. Și-a început studiile muzicale în 2013, la Academia de Muzică din Modena și a participat și la cursurile de la Trinity College din Londra.

Pentru a-și depăși timiditatea și marele sensibilitate care o caracterizează, Raffaella se bazează și găsește refugiu în muzică, emoționând pe cei care o ascultă cu vibrațiile unei voci puternice și cu inflexiuni de soprană. A participat la multe concursuri de talente din Italia și din România, printre care A Voice for music și New faces, obținând întotdeauna aprecieri importante din partea publicului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Recent, Raffy a publicat „Jarna” feat. Connect-r, cunoscut interpret al scenei muzicale din România. Tânăra le admiră pe Rihanna și Beyonce, iar sloganul ei este „nu pune limită viselor tale!”.