Născută în România și adoptată de mică în Italia este căutată de surorile sale: „Laura, dacă citești aceste rânduri contactează-ne”

O tânără în vârstă de 32 de ani, născută în România și adoptată de mică în Italia, este căutată de surorile ei care trăiesc acum în Spania.

Înainte de adopție se numea Laura Sardean, s-a născut la Reghin, județul Mureș și a fost adoptată pe când avea 2-3 anișori la Gela, în Sicilia, se arată într-un anunț publicat pe pagina Adopted never forgotten children from Romania and their biological family.

Părinții adoptivi ai Laurei Sardean ar fi medici, se specifică în anunțul scris atât în română, cât și în limba italiană.

Redăm mai jos textul integral publicat pe pagina respectivă:

„Mă numesc Alina, scriu acest anunț împreună cu sora cea mare, Geanina. Suntem în căutarea surorii noastre ce înainte de adopție se numea Sardean Laura, născută la data de 9/01/1989 la Reghin, Târgu Mureș, recunoscută la naștere de către părinții noștri Sardean Lenuța și Sardean Lazăr.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A fost adoptată la vârsta de 2/3 ani în Italia, Sicilia, orașul Gela. Știu că familia adoptivă sunt medici.

În poza din dreapta este Laura, poză trimisă nouă în România de către părinții ei. Sperăm din tot sufletul că prin intermediul acestei pagini să o găsim și să știm că este bine. Părinții noștri s-au despărțit iar eu, Alina, împreună cu Georgiana, locuim în Spania.

Laura, dacă citești aceste rânduri te rugăm să contactezi această pagină pentru a intra în contact cu noi. Suntem 4 frați, Georgiana, Alina, Daniel, Laura… lipsești tu să completăm acest întreg. Te iubim necondiționat.

Mulțumesc tuturor de aici și nu numai pentru fiecare distribuire!”