Adoptată în Italia la vârsta de 7 ani o tânără născută în România își caută frații: „Ajutați-mă să-i găsesc!”

O tânără în vârstă de 35 de ani, născută la Bacău și adoptată la vârsta de 7 ani în Italia, își caută părinții biologici și frații.

Se numește Marina Cazacu și a descoperit că unul dintre frații săi a fost și el adoptat în Italia, ca și ea, însă ar mai avea alți trei. „Nu pot să vă descriu în cuvinte fericirea din sufletul meu atunci când l-am găsit pe Paul, a fost minunat să știu că frățiorul meu este atât de aproape de mine”, a mărturisit Marina într-o postare pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

În afară de Paul, mai are însă trei frați de care nu știe aproape nimic, doar că unul dintre ei s-ar numi Cazacu Ioan. Părinții, David și Maria Cazacu, locuiau la București, pe strada Despot Vodă, dar acestea sunt toate informațiile pe care le deține.

Marina face un apel către toți cei care ar putea să o ajute în demersurile ei de a-și cunoaște familia biologică și invită cititorii să-i distribuie anunțul de mai jos, publicat pe pagina menționată:

„Salutări din Italia!
Ar fi minunat ca într-o bună zi să pot avea și eu niște răspunsuri la întrebările care mă macină de o viață întreagă și la toate frământările din sufletul meu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Numele meu la naștere a fost Marina Cazacu, sunt născută la data de 4 iunie 1986 în Bacău. Sunt în căutarea originilor mele, deoarece la vârsta de 7 anișori am fost adoptată de la un orfelinat din București, în Italia. Despre părinții mei știu că se numesc David Cazacu și Maria Cazacu și mai știu că aș avea încă 4 frați.  La adopția mea, părinții aveau domiciliul pe strada Despot Vodă, nr. 31, sector 2, București.

După 17 ani, cu ajutorul părinților adoptivi, care sunt totul pentru mine, am reușit să-l găsesc pe unul din frații mei Paul, născut la 18.12.1984 în Bacău, fiind adoptat și el tot de la acel orfelinat din București și tot în Italia, la vârsta de numai 5 anișori.

Nu pot să vă descriu în cuvinte fericirea din sufletul meu atunci când l-am găsit, a fost minunat să știu că frățiorul meu este atât de aproape de mine. Dorința mea acum ar fi să îi cunosc și pe ceilalți 3 frați. Unul din ei s-ar numi Ion Cazacu, de aceea vă rog să îmi fiți alături în căutarea lor, numai atunci voi putea spune că am avut totul de la viață. Vă rog Distribuiți cu toții anunțul orice distribuire contează și poate aduce multă fericire în sufletul meu. Vă mulțumesc tuturor!”