Navigatorul TomTom Via 52: 48 de hărți europene incluse și posibilitatea de a efectua apeluri „handsfree”

Într-o lume în care automobilele sunt capabile să ofere șoferilor sisteme tot mai complete, viața navigatoarelor GPS externe devine tot mai grea, obligând astfel casele producătoare să facă noi studii tehnologice și să propună clienților produse care să le ofere ceva în plus, pentru a putea justifica achiziția unor navigatoare GPS.

În acest scop, compania TomTom a scos pe piață anul trecut navigatorul GPS TomTom Via 52 care oferă șoferilor o experiență mult mai plăcută pe toată durata călătoriei, față de obișnuitele navigatoare GPS, precum și unele beneficii la nivel de hărți și informații din trafic.

Punctul forte al navigatorului TomTom Via 52, care are un ecran de 5”, este conexiunea completă pe care acesta o poate face cu dispozitivul smartphone, ceea ce vă va permite să vă desprindeți de telefonul mobil pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră la volan.

Asocierea celor două dispozitive permite primirea și efectuarea de apeluri vocale în modalitate „handsfree” direct de pe navigatorul TomTom Via 52, precum și exploatarea conexiunii internet a telefonului mobil, pentru a primi actualizări în timp real asupra situației din trafic și poziția radarelor.

„Vrem ca automobiliștii să simtă că trăiesc în mod complet călătoria cu mașina, simțindu-se în siguranță și relaxați în orice moment. Iată de ce TomTom Via 52 oferă posibilitatea de a efectua apeluri în modalitate handsfree, folosind conexiunea telefonului smartphone”, a explicat Luca Tammaccaro, președintele TomTom Italia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Acest navigator este dotat de funcții inovatoare, cum ar fi planificarea itinerariului dar oferă și hărțile noastre cele mai precise, adică tot ceea ce aveți nevoie pentru conduce fără stres”, a mai adăugat Tammaccaro.

Actualizările hărților, care includ 48 de țări din Europa, și serviciul de trafic sunt incluse în mod gratuit pe viață. Asta înseamnă că șoferii nu trebuie să se mai preocupe niciodată pentru a plăti pentru actualizarea hărților și pentru a se bucura de informațiile despre starea traficului în drumul lor.

Navigatorul TomTom Via 52 cu ecran de 5” și cu 48 de hărți incluse gratis costă în mod normal €179,99 dar în aceste zile poate fi cumpărat de pe Amazon.it cu o reducere de 35 de euro, pentru numai €144,99. Expedierea durează 2-3 zile lucrătoare în general, chiar și mai puțin dacă aveți un abonament Amazon Prime.

Pentru a putea cumpăra acest produs, dați click aici.

Distribuie acest articol