Nici o veste încă de la Rodica Tătar. Încep căutările cu câini în zona Gorizia.

Nici o urmă încă, din păcate, de Rodica Tătar, românca de 56 de ani dispărută în data de 12 decembrie, 2016, din localitatea Gorizia, unde locuiește cu fiica sa și cei doi nepoți. Cazul doamnei Tătaru a fost prezentat ieri și la emisiunea ”Chi l’ha visto?” unde a intervenit și Alina Bledean, fiica acesteia, pentru a da mai multe detalii despre dispariția mamei sale.

În această dimineață de 15 decembrie, 2016, autoritățile au început căutările în zona Gorizia folosindu-se de câini dresați special pentru astfel de cazuri, ne-a relatat fiica doamnei Tătaru, cu speranța că vor reuși să o găsească, sau, măcar un semn despre ea în cel mai scurt timp.

Vă reamintim că Rodica Tătar are 56 de ani, părul alb, tuns scurt, ochi căprui, și o înălțime de 1,60 metri. Nu știe nimeni, din păcate, cu ce era îmbrăcată la momentul dispariției și nu are semne particulare.

Orice informație care ar putea ajuta-o pe Alina să-și găsească mama, oricât de lipsită de importanță vi s-ar părea, poate fi de mare folos în aceste momente, când orice minut contează. De aceea, dacă aveți o astfel de informație, vă rugăm să o contactați de urgență pe Alina Beldean  la numărul de telefon 3281891426 sau să sunați la următoarele numere de telefon:

  • 112 – Carabinieri;
  • 113 – Poliția;
  • 0481 528111 – Poliția Municipală din Gorizia.