Nicoleta și Mario, o poveste de dragoste sfârșită tragic. Femeia a hotărât să își ucidă soțul italian

Un caz dramatic s-a petrecut la finalul anului 2019 în comuna gălăţeană Buciumeni, județul Galați, unde  o femeie de 31 de ani, Nicoleta Postolachi Ursachi este acuzată că împreună cu doi complici pe care i-a plătit şi-ar fi ucis soţul, Mario Monaco, un cetăţean italian în vârstă de 62 de ani. Italienii au deschis și ei o anchetă în ce privește acest caz, relatează Il Messaggero.

În seara de 30 decembrie 2019 Nicoleta și-ar fi plătit tânărul amant și pe un prieten pentru a-l asasina pe italianul cu care era căsătorită

Pentru femeia română viața soțului ei valora 2.500 de lei, puțin mai mult de 500 de euro. Aceasta este cifra pe care Nicoleta a plătit-o la doi tineri pentru ca Mario să fie ucis.

Mario tocmai se întorcea acasă în jurul orei 22.30 din seara zilei de 30 decembrie, când cei doi l-au urmărit, au intrat în casă și l-au atacat. George Andrei Utănașu și Adrian Bogdan Chirvăsuță au intrat în casa unde se afla italianul și l-au masacrat în bătaie, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii, picioarele și cu o bâtă. Bărbatul italian nu a avut nicio șansă de supraviețuire, a murit la scurt timp din cauza rănilor grave cauzate de cei doi tineri români. În acel moment Nicoleta ar fi plecat de acasă și ar fi înscenat un accident casnic, ea a declarat inițial că soțul său ar fi căzut și s-ar fi lovit. A sunat la poliție și a spus că tocmai s-a întors și a găsit trupul fără viață al bărbatului. Leziunile de pe corpul victimei au dat însă imediat de bănuit anchetatorilor.

Nicoleta și Mario în ziua nunții lor. Foto: Fanpage

Nicoleta îl cunoscuse pe Mario când avea doar 19 ani. Unii spun că femeia se prostituia la vremea respectivă, iar Mario ar fi salvat-o din situația de degrad în care se afla. Dar, după 12 ani de relație cu bărbatul italian, Nicoleta a decis că era timpul să își facă un amant, pe George Andrei Utănașu, în vârstă de 22 de ani. Lui și celuilalt tânăr, Adrian Chirvăsuță, le-ar fi dat 2.500 de lei ca premiu pentru ce urmau să-i facă soțului său.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Nicoleta Postolachi Ursachi și Mario Monaco. Foto: Il Messaggero

Ancheta polițiștilor români a fost una foarte rapidă, a doua zi după asasinat toți cei trei criminali erau arestați. „Nu am vrut să-l omorâm, eram beți”, au declarat cei doi la interogatoriu. Femeia a povestit că a plătit cei doi bărbați pentru a-i da o lecție soțului ei care devenea agresiv după ce consuma alcool. Tinerii sunt acuzați de omor cu premeditare, iar femeia de instigare la săvârșirea acestei infracțiuni.

Procuratura din Roma, informată asupra faptelor de Ambasada Italiei în România, a deschis un dosar pentru omor voluntar. Ancheta italienilor este coordonată de procurorii Francesco Caporale și Eugenio Albamonte.