Noapte de vacanță transformată într-o tragedie pentru o româncă din Italia. Femeia s-a înecat în mare

O noapte de relax petrecută cu prietenii pe o plajă din Italia s-a transformat pentru o româncă în vârstă de 46 de ani într-o tragedie, femeia a intrat în mare să facă o baie și s-a înecat. Corpul neînsuflețit a fost adus de apă la mal și găsit de carabinierii sosiți după ce prietenii conaționalei noastre au sunat la 112.

Cerasela Florina Gogu era rezidentă la Eraclea, o localitate în apropiere de Veneția. În noaptea de miercuri spre joi, 19 august, a decis să petreacă câteva ore din noapte la mare, împreună cu alte persoane.

Era după ora 2:00, când a intrat în apa mării, să facă o baie, dar la puțin timp după aceea prietenii săi nu au mai văzut-o și nici auzit-o. Au început să o strige, dar Cerasela nu le-a mai putut răspunde, femeia s-a înecat, probabil după ce s-a simțit brusc rău.

Scafandrii brigăzii de pompieri și carabinierii au ajuns imediat la fața locului, informează Corriere della Sera. În jurul orei 3:30 corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit de o patrulă de carabinieri, la țărmul mării.

Militarii au audiat martorii și cercetează cazul pentru a stabili cu exactitate dinamica incidentului, dar cea mai plauzibilă ipoteză este că Cerasela s-a simțit rău în apă și nu a mai avut timp să ceară ajutorul prietenilor săi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI