Noi detalii despre moartea Anicăi, românca ucisă în Italia. A cerut 10.000 de euro împrumut de la fostul angajator

Noi informații aduc o nouă perspectivă asupra morții misterioase a Anicăi Panfile, mama româncă de 31 de ani a patru copii, care a fost găsită decedată de un pescar la data de 21 mai 2023, pe malul râului Piave, în localitatea Spresiano, provincia Treviso din Veneto.

spresiano-anica-2-29-05-23
Locul în care a fost găsit cadavrul. Foto: Quotidiano del Piave.

Potrivit publicației locale Prima Treviso, un împrumut în valoare de câteva mii de euro, despre care nimeni nu știa și indiciile că Anica a fost legată în timp ce era bătută, aruncă o nouă lumină asupra tragicului eveniment.

Cauza decesului ar fi fost un traumatism cranio-cerebral provocat de o lovitură puternică în zona occipitală stângă.

Anica-panfile-scomparsa-680x408
Anica Panfile, 31 de ani, ucisă în Italia.

Ceea ce lasă de înțeles că victima nu a avut posibilitatea de a se apăra sunt vânătăile de la încheieturile mâinilor, care par a fi fost lăsate de o frânghie.

Franco Battaggia, italianul în vârstă de 76 de ani ce are o pescărie la care Anica a fost angajată cu contract de muncă în trecut, a declarat în cadrul emisiunii „Quarto grado” difuzată de Mediaset că femeia îi ceruse un împrumut de 10.000 de euro, fapt neștiut de partenerul conaționalei noastre.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În ziua în care Anica a murit, cei doi ar fi mers cu mașina la locuința italianului din Arcade unde acesta i-ar fi dat toți banii pe care-i avea în numerar acasă.

„I-am spus că pot să-i dau 5.000 de euro, sub formă de cadou. Ne-am dus la casa mea și i-am înmânat banii în numerar. Din discuție, am înțeles că nu era foarte mulțumită de relația sentimentală cu partenerul ei”, a afirmat Battaggia în cadrul emisiunii.

152351852-e999ff43-e87a-4694-a144-bb3ae07e9766
Franco Battaggia, fostul angajator al Anicăi. Foto: La Nuova Venezia.

Povestea este însă contrazisă de Luigino De Biasi, iubitul Anicăi, negând că ar fi avut probleme financiare care să implice necesitatea unui împrumut de asemenea dimensiuni.

El a descris o viață liniștită alături de Anica, marcată doar de unele perioade în care era mai dificil să ajungă la sfârșitul lunii.

De Biasi a mai precizat că Anica și fostul angajator au avut doar o relație profesională și că aceasta mai făcea curățenie la domiciliul lui Battaggia de două ori pe lună.

Distribuie acest articol