Noi detalii în ancheta din Italia cu privire la dispariția Andreei Rabciuc. „Ajută-mă să dispar”

„În seara asta rămân aici, mâine sunt liberă și putem face orice vrem. Apoi mă ajuți să dispar și să nu știe nimeni unde sunt.”

Acesta este ultimul mesaj trimis de Andreea Alice Rabciuc de pe telefonul său mobil, înainte ca iubitul ei să pună stăpânire pe dispozitiv, relatează TGCOM24 care citează ziarul La Repubblica.

Andreea Alice Rabciuc, 27 de ani, dispărută din data de 12 martie 2022. Foto: TGCOM24/Facebook

Dispărută în dimineața zilei de 12 martie 2022, după ce a participat la o petrecere într-o cabană din localitatea Castelplanio, provincia Ancona din Marche, Andreea nu a dat niciun semn de viață până la această dată.

Autoritățile locale au desfășurat operațiuni de căutare a tinerei românce pe o rază foarte mare din zona în care a dispărut și, în eventualitatea că românca noastră ar fi recurs la un gest extrem, Protecția Civilă a căutat trupul ei cu ajutorul scafandrilor chiar și într-un lac de lângă cabana în care a avut loc petrecerea.

Din fericire, cele mai sumbre scenarii cu privire la dispariția Andreei nu s-au confirmat până în prezent, iar asta dă familiei și prietenilor o speranță că este bine.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Anchetatorii au descoperit însă, analizând mesajele de pe telefonul tinerei de 27 de ani, că aceasta ar fi avut intenția să dispară, cerându-i ajutorul în acest sens fostului ei iubit, pe nume Daniele.

Potrivit declarației date autorităților de către Francesco, proprietarul cabanei în care a avut loc petrecerea, Andreea și actualul ei iubit, Simone, au început să se certe în mod animat imediat după ora cinei.

„Și au continuat așa până dimineață. Mă săturasem de situația asta, el țipa la ea, iar ea, în final, scria pe telefon fără ca măcar să-i arunce o privire”, le-a spus Francesco anchetatorilor.

La un moment dat însă, Simone și-a pierdut răbdarea și i-a smuls telefonul din mână pentru a vedea cu cine discută iubita sa.

Mesajele pe care Andreea le scria în acele momente erau adresate lui Daniele, fostul iubit, cu care a rămas amică după despărțire.

Andreea Alice Rabciuc, 27 de ani, dispărută în provincia Ancona la data de 12 martie 2022. Foto: TGCOM24/Facebook

„Ea îmi povestea supărarea ei, iar eu i-am scris de mai multe ori că vin să o iau de acolo, nu ar fi fost prima dată. În cele din urmă mi-a trimis un mesaj vocal și mi-a spus că rămâne acolo, că va veni la mine a doua zi și că voia să să o ajut să nu mai fie găsită de nimeni”, a confirmat fostul iubit al tinerei românce.

Cu toate acestea, la casa lui Daniele nu a ajuns niciodată. Andreea a plecat de la cabană pe jos, fără telefon, care a fost practic pus sub sechestru de actualul iubit, Simone. Iar acesta din urmă a lăsat-o să plece singură, pe un drum care traversează pustiul câmpurilor agricole, fără să meargă după ea nicicum.

De atunci nu se mai știe nimic de Andreea Alice Rabciuc, dispărută fără urmă de o lună de zile și lăsând mama și prietenii săi să se îngrijoreze tot mai mult în fiecare zi pentru viața ei.

Distribuie acest articol