Noi detalii în cazul româncei dispărute în Italia cu șase luni în urmă. Mesajul disperat al mamei

Despre Andreea Rabciuc, o tânără de naționalitate română în vârstă de 27 de ani, rezidentă la Jesi, care a fost dată dispărută din data de 12 martie 2022, nu s-a mai auzit nimic nici până în ziua de azi.

Campioană la tir, tânăra sportivă a dispărut imediat după ce a participat la o petrecere dată într-o rulotă, în apropierea localității Montecarotto, din provincia Ancona (Marche). Alături de Andreea, la petrecere au luat parte logodnicul ei, Simone Gresti, de 43 de ani (singurul suspect), Francesco, proprietarul rulotei și Aurora, o prietenă comună.

Populara emisiune TV „Chi l’ha visto?” de pe Rai 3 a dezvăluit recent un mesaj audio transmis de Andreea surorii logodnicului său, în decembrie 2021, cu câteva luni înainte de dispariție.

„Singurul lucru pe care încerc să-l fac este să renunț (la relația cu Simone Gresti – n.r.), încerc să fac asta de mult timp. Caut o soluție pentru a termina totul, știu că Simone mă iubește, dar suntem diferiți și ne provocăm doar probleme… El nu va putea trăi niciodată cu mine”, a mărturisit Andreea în scurtul său mesaj, care, în mod ciudat, a apărut abia de curând, și în care tânăra ar fi dezvăluit intenția clară de a dori să scape de iubitul său, cu care ar fi avut o relație tumultoasă.

În finalul mesajului, Andreea îl învinovățește pe Simone că nu vrea să înceapă o conviețuire reală cu ea, forțând-o în schimb să locuiască împreună cu părinții lui.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit avocatului Emanuele Giuliani, care îl reprezintă pe Simone, acest mesaj nu numai că arată starea de neliniște a Andreei, dar ar confirma ipoteza îndepărtării sale voluntare, deși anchetatorii urmează o altă direcție a investigației, anume că cineva ar fi făcut-o să dispară.

Simone a susținut însă faptul că Andreea este în viață și se ascunde undeva: „Nu i-am făcut nimic”, a repetat bărbatul care în noaptea dispariției petrecuse cu ea câteva ore în rulota prietenului său, Francesco, într-o zonă descentralizată din Jesi. A doua zi, dis de dimineață, Andreea ar fi plecat pe jos spre zona rurală din apropiere, pierzându-și complet urmele.

După ipoteza carabinierilor, Andreea însă nu ar fi plecat singură. Această ipoteză a fost respinsă ferm de Simone Gresti.

Georgeta, mama tinerei dispărute, a început să cedeze în fața durerii: „În mine există întotdeauna speranța, dar fiica mea lipsește de prea multe luni. Încep să cred că Andreea nu mai este printre noi, a mărturisit mama tinerei conform Fanpage.

Distribuie acest articol