Noi zboruri din România către Italia și alte țări europene, operate de compania Fly Lili

Cătălin Cotruț, directorul general al companiei Fly Lili, a dezvăluit luni, 15 aprilie 2024, în cadrul unei conferințe de consultare a mediului de afaceri care s-a desfășurat la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, noile rute pe care compania condusă de el le va opera începând de la jumătatea lunii iunie din acest an.

Compania aeriană sus-menționată va începe așadar, la data de 15 iunie 2024, operarea de zboruri către orașele germane München, Nürnberg și Stuttgart, precum și către capitala Italiei – Roma, Salonic – Grecia și Istanbul – capitala Turciei.

Din luna iulie, în schimb, Fly Lili va adăuga rute către orașul italian Milano, dar și spre Barcelona, în Spania.

Spre sfârșitul acestui an, a mai precizat directorul companiei, vor fi disponibile de asemenea și destinații către Franța și Israel. Compania propune trei frecvențe săptămânale pentru fiecare dintre aceste rute.

Președintele CJ Brașov, Todorică Șerban, a subliniat eforturile continue de dezvoltare ale infrastructurii aeroportuare pentru a satisface cererea în creștere de călătorii:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Suntem extrem de încântați că putem conta pe o consistentă prezenţă a operatorului Fly Lili pe Aeroportul Internaţional Brașov. Lucrăm asiduu la dezvoltarea documentațiilor tehnice necesare pentru extinderea capacității aeroportuare.

Am stabilit un program continuu de mentenanță pentru aeronave și, împreună cu ROMATSA, asigurăm operarea zborurilor în conformitate cu orarul solicitat de operatorii aerieni.

Ne dorim ca Aeroportul Brașov să devină pe zi ce trece o opțiune de top pentru călătorii, oferind servicii de înaltă calitate și conexiuni convenabile către destinații din întreaga lume.”

Aceste noi rute sunt așteptate să sporească accesibilitatea și opțiunile pentru călătorii din regiune, consolidând poziția Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav ca un hub important în sud-estul Europei.