Nouă rută de zbor Italia – România. Biletele au fost puse deja în vânzare

Din 16 septembrie 2023, românii din Italia vor beneficia de o nouă legătură aeriană între București și Ancona. Zborurile vor fi efectuate cu avioane de 68 de locuri și vor fi programate din două în două zile.

Serviciul va conecta Aeroportul Băneasa – Aurel Vlaicu din București cu Aeroportul Ancona, cu curse în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă.

Orarul detaliat este următorul:

  • Plecare din Ancona la ora 11:10, cu sosirea la București Băneasa la ora 14:55.
  • Plecare din București Băneasa la ora 15:35, cu sosirea în Ancona la ora 17:20.

Aeroitalia, compania care operează zborurile, a confirmat că Ancona va fi a treia destinație deservită de la Aeroportul București Băneasa, alăturându-se destinațiilor deja existente: Roma Fiumicino și Comiso.

„Lansarea noii rute, începând cu 16 septembrie, este un alt pas în vederea extinderii rețelei noastre de zboruri de la București”, a declarat Gaetano Intrieri, CEO al Aeroitalia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Biletele pentru această nouă rută sunt deja la vânzare, disponibile pe site-ul Aeroitalia și în toate agențiile de turism.

Românii sunt cea mai numeroasă categorie de imigranți din Italia, conform datelor furnizate de Istat.

Acesta arată că aproximativ 1,2 milioane de români trăiesc în Italia, urmați de albanezi (441.000), marocani (432.000), chinezi (305.000) și ucraineni (240.000).

Acestea formează aproape jumătate din numărul total de străini din Italia.

Acest nou zbor promite să faciliteze deplasarea muncitorilor români între cele două țări și să îmbunătățească conexiunile dintre România și Italia.

Distribuie acest articol