„Nu mai e de trăit în Italia”. Declarația unei românce și îndemnul ei pentru conaționali

Naty Badea, sora cunoscutului prezentator TV Mircea Badea, a lansat un avertisment către cetățenii români care intenționează să călătorească în Italia. În contextul unei creșteri semnificative a criminalității, ea îndeamnă la prudență sporită.

„Nu mai e de trăit în Italia”, a declarat Naty Badea, subliniind nivelul mare de infracționalitate care a cuprins această țară.

„Vreau să vă semnalez un fenomen și dacă veniți ca turiști să aveți mare grijă. Infracționalitatea a crescut până la cer, cerul acesta albastru din însorita Italie.

Sunt jafuri la drumul mare, în plină zi, pe stradă, în magazine, în locuințe. Eu nu am auzit în viața mea atâtea jafuri și furturi câte se întâmplă aici în ultima vreme”, a explicat ea.

Conform româncei cele mai afectate orașe sunt Roma și Milano, locuri frecventate des de turiști, unde se raportează cele mai multe incidente:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„La Roma și Milano, atenție, dacă mergeți în aceste locuri nu vă expuneți nimic de valoare. E posibil ca pentru un ceas să vă ia cu tot cu mână. Și pe stradă, vorbim”, a transmis ea.

Naty Badea a relatat și despre un incident  care a avut loc în orășelul italian unde locuiește:

„Patronul unei cofetării de unde mâncam eu, pe stradă, i-au luat Rolex-ul de la mână de o domnișoară pe bicicletă. L-au operat, ca să zic așa, a operat problema, i-a luat ceasul de la mână. L-a și dărâmat pe om, fiind foarte bătrân, a fost foarte afectat”, a mai spus sora lui Mircea Badea.

Ea a adăugat un sfat pentru cei care vizitează Italia:

„Dacă mergeți în aceste locuri, nu vă expuneți nimic de valoare. E posibil ca pentru un ceas să vă ia cu tot cu mână.”

Aceste declarații vin într-un moment în care mulți români își planifică vacanțele de vară și ar putea influența serios deciziile lor legate de destinația aleasă.

Naty Badea îi îndeamnă la vigilență și precauție pentru a evita incidentele neplăcute și a se bucura de sejur fără evenimente nefericite. Video mai jos: