„Nu mama, nu!” O mamă din Italia s-a aruncat de la etajul 9 cu fetița și câinele. Copila și câinele au decedat

O tragedie de neimaginat s-a întâmplat la Ravenna, pe Via Dradi, unde o femeie a sărit de la etajul nouă al apartamentului său, împreună cu fiica sa de 6 ani și câinele lor.

Copila și câinele au pierit în urma căderii, în timp ce mama se află acum în stare gravă la spital.

Fetița a fost auzită țipând: „Nu, mama! Nu, mama!”, relatează La Repubblica.

Femeia locuia într-un bloc înconjurat în totalitate de schele de oțel montate pentru renovări.

Evenimentul tragic a avut loc în jurul orei 7:15 de luni, 8 ianuarie. Femeia, în vârstă de 41 de ani, a sărit de la etajul nouă, luând-o cu ea pe fiica sa și câinele familiei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Toți cei trei au căzut la pământ, iar rezultatul a fost devastator: copila și câinele au decedat, în timp ce mama a supraviețuit, dar se află în stare critică la Spitalul Bufalini din Cesena.

Forțele de poliție au fost imediat chemate la fața locului pentru a investiga circumstanțele tragediei

Potrivit informațiilor preliminare, soțul femeii se afla în locuință în momentul tragediei și nu a observat nimic neobișnuit.

Acesta ar fi fost informat ulterior de către Poliția locală când au descoperit corpurile celor decedați. La locul incidentului s-a deplasat și echipa de investigații mobile a Poliției din Ravenna.

Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Bufalini din Cesena de către serviciul de urgență 118.

Se presupune că femeia s-a urcat pe schelele exterioare ale clădirii pentru renovări, apoi i-ar fi aruncat în gol pe fiica și câinele său.

Imediat după aceasta, femeia s-ar fi aruncat și ea. Se pare că schelele de pe fațada clădirii au încetinit căderea acesteia.

Echipajele de salvare au fost alertate de către câțiva locuitori ai clădirii.

Înainte de acest gest șocant, femeia a lăsat un mesaj confuz și îngrijorător pe pagina sa de Facebook, încercând să explice motivul din spatele acestui act tragic

În lungul mesaj publicat pe profilul său personal de Facebook, femeia a motivat gestul ei, susținând că a fost determinat de comportamentul violent și agresiv al tatălui său, care este și bunicul fetiței.

Mesajul cuprindea afirmații că acesta o „persecuta” și că nimeni nu o proteja de el. Ea a scris: „Este vina tatălui meu, mă urmărește”. Ea a susținut că tatăl său fusese „agresiv” și cu fiica sa.

Femeia era în evidența Centrului de Sănătate Mintală și în postarea sa face referire frecventă la „comploturi” puse la cale de membrii familiei pentru a o ține sub supraveghere medicală.

Video mai jos: