Nuntă cu scandal în Italia. Trei români au ajuns la spital, printre care două femei gravide

Un eveniment neașteptat a avut loc în Settimo Milanese (Lombardia), unde săptămâna trecută o nuntă s-a încheiat cu trei cetățeni români răniți și patru denunțați, în urma unei bătăi între membrii a două familii.

Incidentul s-a produs într-un restaurant de pe Via Meriggia, unde era organizată petrecerea de nuntă pentru doi tineri căsătoriți, menționează Milano Today.

Situația a degenerat brusc când, din cauza alcoolului, s-a declanșat în sală un conflict violent în care au fost implicate cel puțin 10 persoane, care s-au lovit reciproc cu pumnii și picioarele.

Pentru a potoli spiritele a fost necesară intervenția carabinierilor, care au investigat ulterior cazul și au denunțat patru persoane pentru violență agravată: doi tineri de 18 ani, un adolescent de 15 ani și un bărbat de 40 de ani, toți de origine română și rezidenți în afara orașului Milano.

În urma altercației, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Unul dintre tinerii de 18 ani a fost internat la Spitalul San Paolo, de unde a fost ulterior externat cu un prognostic de recuperare de opt zile.

O femeie însărcinată în vârstă de 29 de ani a fost dusă la Spitalul San Carlo, în timp ce o altă femeie însărcinată de 30 de ani a fost internată la Spitalul San Paolo.