Nuntă cu scene de groază! O fostă iubită geloasă i-a atacat pe mire și mireasă cu excremente

Un eveniment neobișnuit și șocant a avut loc la o nuntă în Bolivia, unde o fostă iubită geloasă a perturbat ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața unei perechi de tineri căsătoriți.

Incidentul, făcut public pe data de 7 noiembrie 2023 de ziarul local La Vanguardia, a devenit rapid viral, provocând o undă de șoc și indignare la nivel mondial.

Totul s-a întâmplat imediat după ceremonia de nuntă, în momentul tradițional în care invitații aruncă cu orez și petale de flori către miri.

Fosta iubită a mirelui, într-un gest extrem de răzbunare, a aruncat o cantitate considerabilă de excremente asupra cuplului, acoperindu-i din cap până-n picioare.

Imaginile tulburătoare, răspândite rapid pe rețelele sociale, arată mireasa și mirele complet murdari, cu hainele și fețele pătate de excremente.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

sposi-escrementi-bolivia-1200-690x362

Atacul a fost motivat de dorința femeii de a se răzbuna pe fostul ei partener, care a părăsit-o pentru a se căsători cu o altă femeie.

Ulterior, mireasa a ales să împărtășească experiența ei neplăcută pe social media, denunțând agresiunea și cerându-i fostei iubite a soțului să-i lase să-și trăiască viața în pace, după ce și-a luat revanșa.

Postarea miresei a atras o multitudine de comentarii, majoritatea exprimându-și solidaritatea cu cuplul și condamnând acțiunea drastică a fostei iubite geloase.

Incidentul, deși neobișnuit, a subliniat extremele la care pot ajunge unele persoane în urma unei despărțiri dureroase și a impactului pe care reacțiile lor le pot avea asupra vieții altora.