Nuntă sfârșită cu 5 morți: Mirele a ucis mireasa, soacra, cumnata și un invitat, apoi s-a sinucis

O nuntă din Thailanda s-a transformat într-o tragedie, când mirele a deschis focul în timpul petrecerii, omorând patru persoane: mireasa, soacra, cumnata și un invitat. Imediat după aceea bărbatul s-a sinucis, relatează Metro UK.

Incidentul a avut loc într-un sat din districtul Wang Nam Khieo, provincia Nakhon Ratchasima.

Mirele, Chaturong Suksuk, în vârstă de 29 de ani, și mireasa, în vîrstă de 44 de ani, care locuiau âmpreună de trei ani, s-au căsătorit cu o ceremonie budistă, la domiciliul lor.

După ceremonie, familia și invitații s-au mutat la locul petrecerii pentru a sărbători evenimentul.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 23:30, când mirele a plecat de la petrecere, s-a înarmat cu o pistol pe care îl avea în mașină și a revenit, deschizând focul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

El a ucis mireasa, soacra în vârstă de 62, sora mai mică a miresei, de 38 de ani, și un bărbat de 50 de ani, invitat la nuntă.

photo_2023-11-27_18-58-24
Sursa foto: Metro UK

Un alt tânăr, de 28 de ani, a fost, de asemenea, rănit și transportat la spital. După atac, mirele și-a îndreptat arma spre sine și s-a sinucis.

Comunitatea locală, unde cuplul era bine cunoscut, a fost profund șocată de acest incident.

photo_2023-11-27_19-06-52
Kanchana Pachantuek, 44 de ani. Mireasa ucisă în ziua nunții. Sursa foto: Metro Uk

Martorii au descris comportamentul lui Chaturong la nuntă ca fiind neobișnuit, părând nemulțumit. Motivele acestui act violent sunt încă investigate de poliție.

Chaturong a cucerit o medalie de argint la înot la Jocurile Asean Para, din Indonezia, anul trecut. De asemenea, se crede că se afla pe lista sportivilor care vor concura la Jocurile Mondiale de Abilitysport din Thailanda luna viitoare.

Și-a pierdut piciorul drept în timpul serviciului militar.