O avocată din Italia i-a făcut vrăji unei bătrâne ca să moară și să-i ia averea. Condamnată la 5 ani închisoare

Un caz incredibil zguduie comunitatea juridică din Genova. O avocată italiancă, acuzată că a recurs la un ritual voodoo pentru a încerca să ucidă o femeie în vârstă, în scopul de a-și însuși averea acesteia, a fost condamnată la închisoare.

Conform acuzațiilor, avocata Barbara Raimondo ar fi sustras de-a lungul anilor peste un milion de euro din averea victimei.

Mai mult decât atât, ea ar fi luat legătura cu o „vrăjitoare” și i-a cerut efectuarea unui ritual de magie neagră, informează Corriere della Sera.

photo_2023-09-20_18-55-19
Avocata Barbara Raimondo. Sursa foto: Corriere della Sera

Totul în speranța de a o elimina pe bătrâna femeie bogată, deoarece avocata era desemnată ca unică moștenitoare a acesteia.

În context, cele două se cunoșteau foarte bine, avocata având funcția de administrator al bunurilor femeii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din fericire, ritualul făcut de vrăjitoare nu a avut efect, ba dimpotrivă, adevărul a ieșit la iveală.

Judecătorul de la Tribunalul din Genova a confirmat acuzațiile și a condamnat-o pe avocată la 5 ani de închisoare pentru deturnare de fonduri și fals în declarații.

A fost, de asemenea, sancționată cu 18 luni de libertate controlată în legătură cu acuzațiile privind magia neagră.

Victima, o femeie în vârstă de 86 de ani, a fost profund afectată de situație. Avocatul ei, Paolo Dogliatti, a menționat:

„Este foarte supărată. După ce a demonstrat toată stima și încrederea pentru avocata Barbara Raimondo, numind-o unica ei moștenitoare, aceasta a încercat să-i grăbească sfârșitul.”

Distribuie acest articol