O badantă româncă a fost condamnată în Italia la ani grei de închisoare. A furat bani și bijuterii în valoare de 50.000 de euro

O îngrijitoare româncă a fost condamnată în Italia la 5 ani și două luni de închisoare pentru furt și tâlhărie, în dauna unei femei în vârstă de care ar fi trebuit să aibă grijă.

Decizia a fost luată de Tribunalul din Sciacca, regiunea Sicilia, care a judecat cazul Simonei Pascaru State, de 47 de ani, lucrătoare în domeniul îngrijirii la domiciliu.

- Continuarea după publicitate -

Evenimentele au avut loc în anul 2019, în localitatea Bivona, informează Grandangolo Agrigento

Conform instanței, Simona Pascaru a furat din locuința bătrânei pentru care lucra bani, bijuterii și alte obiecte din aur estimate la o valoare totală de aproximativ 50.000 de euro.

În plus, îngrijitoarea a fost condamnată și pentru tâlhărie, deoarece într-un episod, în încercarea de a pune mâna pe banii ascunși într-o debara a locuinței, ar fi lovit-o cu un picior pe bătrână.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tribunalul a dispus de asemenea ca inculpata să plătească despăgubiri în valoare de 32.000 de euro părții civile, reprezentate în acest caz de avocatul Giuseppe Perconti.