O bunică s-a apucat de sport la 70 de ani și a slăbit 30 de kg. „O schimbare nu doar fizică, ci și mentală”

Joan MacDonald, cunoscută pe rețelele sociale drept „Bunica Fitness”, a devenit o sursă de inspirație pentru aproape două milioane de urmăritori pe Instagram, datorită transformării sale remarcabile și a mesajului puternic pe care îl transmite despre sănătate, fitness și bunăstare la orice vârstă.

La 70 de ani, Joan a decis că este momentul să facă o schimbare majoră în viața sa, începând un periplu care nu numai că i-a remodelat corpul, dar i-a și reînnoit zestrea de energie și optimism.

Captură de ecran 2024-02-02 212027
Joan MacDonald. Sursa foto: Instagram

Începându-și călătoria în lumea sportului cu un obiectiv clar de a pierde în greutate și de a câștiga în sănătate, femeia s-a înscris într-o sală de sport și a început să lucreze cu o antrenoare personală.

Acest parteneriat s-a dovedit a fi decisiv, ajutând-o să descopere pasiunea pentru antrenamentele cu greutăți și beneficiile profunde pe care le aduc acestea.

În câțiva ani, a reușit să slăbească 30 de kilograme, trecând de la 90 de kg la o formă fizică impresionantă de 60kg.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ea a subliniat că schimbarea nu a fost doar fizică, ci și mentală.

Captură de ecran 2024-02-02 211805
Joan, la 57 de ani, respectiv acum, la 77, după ce s-a apucat de sport. Sursa foto: Instagram

La 77 de ani, Joan MacDonald demonstrează că niciodată nu este prea târziu pentru a începe un nou capitol în viața de sănătate și fitness, inspirând oameni de toate vârstele să ia în considerare puterea transformării personale.

Mesajul ei rezonant este un testament al puterii de voință, al disciplinei și al optimismului, arătând lumii că limitele sunt adesea cele pe care ni le impunem singuri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Joan MacDonald (@trainwithjoan)

- Continuarea după publicitate -

 

@rotalianul