O familie de români din Italia a întâmpinat sosirea pe lume a celui de-al 13-lea copil. Mama: „Mă consider foarte norocoasă”

Într-o zi specială de primăvară, la data de 11 mai 2023, o familie mare și iubitoare de români din Italia a întâmpinat cu brațele deschise cel mai nou membru al familiei lor, micuțul Isaia.

Oana și Onisim, doi părinți dăruitori și îndrăgostiți unul de celălalt, au devenit astfel mândrii părinți a nu mai puțin de 13 copii, relatează cotidianul digital Treviso Today.

bizu-familie-romania-italia
Familia Bizu. Sursă foto: trevisotoday.it

Isaia, un băiețel adorabil ce cântărește 3,09 kilograme, a venit pe lume printr-o naștere naturală într-o după-amiază zilei de ieri, după câteva ore de travaliu.

La fel ca și frații lui mai mari, el a văzut lumina zilei la spitalul din Oderzo, provincia Treviso din regiunea Veneto. Primul dintre frați s-a născut în 2007, iar de atunci familia a crescut într-un ritm constant.

Întreaga familie Bizu, care s-a mutat din România în Italia în urmă cu 21 de ani, s-a reunit în noua sală de familie a spitalului, un spațiu intim și protejat dedicat sărbătoririi noilor nașteri. Atmosfera a fost plină de bucurie și încântare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Oana, mama fericită a 13 copii, împărtășește cu emoție: „Mă consider foarte norocoasă. Familia mea este foarte numeroasă, dar nu mă simt obosită.

Zilele mele sunt întotdeauna pline de bucurie și zâmbete, soțul meu mă susține, iar copiii se ajută unii pe alții. Suntem cu toții încântați de sosirea lui Isaia în viețile noastre”.

Familia Bizu, așa cum o descrie Oana, este un exemplu viu de iubire, înțelegere și bucurie, iar venirea pe lume a micuțului Isaia adaugă doar un nou motiv de sărbătoare în viața lor plină de fericire.