O femeie a câștigat un premiu uriaș la loto jucând numerele pe care le-a visat într-o noapte

O femeie din Altona, o suburbie a orașului Melbourne din Australia, a câștigat un premiu de un milion de dolari la loterie după ce a jucat numerele care i-au apărut într-un vis, potrivit site-ului oficial al loteriei australiene.

Femeia, rezidentă a statului australian Victoria, a avut unul dintre cele trei bilete câștigătoare la categoria 1, la extragerea „The Lott 4277” din 10 și 12 aprilie, obținând un premiu total de 1.006.109,05 dolari.

„Aproape că am leșinat când mi-am verificat contul!”, a mărturisit femeia după ce și-a confirmat premiul, citată fiind de Daily Mail.

Ea a adăugat: „Am fost plecați, așa că nu mi-am verificat biletul. Apoi am văzut că am câștigat un milion de dolari și m-am gândit: «Nu! În nici un caz! E o greșeală».

După ce am vorbit la Lotto Australia, am înțeles că totul e adevărat. Sunt atât de copleșită. Oh, Doamne!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a explicat că întotdeauna joacă aceste numere, care i-au apărut într-un vis: „Mi-am amintit numerele când m-am trezit și le-am pus pe toate pe un bilet de loto”.

Deși încă nu a decis ce să facă cu suma uriașă de bani, australianca a precizat că aceasta „va ușura mult lucrurile pentru familia mea”.

Biletul norocos a fost achiziționat online de pe site-ul oficial al loteriei din Australia. Numerele câștigătoare au fost 32, 12, 6, 45, 36 și 2, iar numerele suplimentare au fost 10 și 39. În toată Australia, au existat trei bilete câștigătoare, două în Queensland și unul în Victoria.