O femeie a jupuit organul genital al soțului după ce a aflat că a înșelat-o, apoi i-a smuls o bucată de ureche

O femeie în vârstă de 36 de ani este acuzată că și-a rănit soțul în mod sever în timpul unei certe, ambele persoane aflându-se sub influența alcoolului.

Potrivit informațiilor apărute în ziarul francez La Depeche, incidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, 11 iulie 2023, în satul Portet-sur-Garonne, aproape de Toulouse, Franța.

Conform sursei citate, conflictul a izbucnit puțin după miezul nopții, când ambii soți – aflați în stare de ebrietate – au început să se certe din cauza unei presupuse infidelități a bărbatului, pe care ar fi comis-o la o petrecere în seara precedentă.

Disputa a devenit foarte violentă însă când soția l-a prins pe soț de organul genital și a tras de acesta cu putere.

Atacul a fost atât de brutal încât bărbatul a rămas cu „mari porțiuni din pielea penisului și prepuțul” rupte, sângerând abundent.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce i-a provocat aceste leziuni grave, femeia i-a atacat și o ureche, smulgându-i o bucată, după cum reiese din rapoartele presa locală.

La sosirea echipei de ambulanță, bărbatul era conștient, dar se afla într-o „durere teribilă”. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Rangueil din Toulouse. Nu este clar dacă femeia a folosit un cuțit sau un alt obiect ascuțit în atac.

Parchetul a deschis o anchetă și procurorul a declarat pentru Cnews că bărbatul a fost examinat de un medic pentru a determina gravitatea rănilor sale, adăugând: „Suferă, dar viața sa nu este în pericol.”

Femeia a fost ulterior arestată de poliția locală, iar soțul a fost, de asemenea, arestat după ce a primit îngrijiri medicale pentru rănile sale.

Ea este acum acuzată de agresiune agravată, în timp ce soțul se confruntă cu propriile acuzații de agresiune asupra soției.

Distribuie acest articol