O femeie a tăiat organul genital al soțului și l-a aruncat în toaletă. după ce a aflat că a avut relații intime cu nepoata sa

O femeie în vârstă de 34 de ani din Atibaia, o localitate de lângă Sao Paulo, Brazilia, a tăiat organul genital al soțului ei după ce a aflat că acesta ar fi întreținut raporturi intime cu nepoata lor, în vârstă de 15 ani.

Incidentul s-a petrecut la data de 22 decembrie 2023, relatează Daily Mail.

Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică încă, a mărturisit poliției că l-a legat pe soțul ei de 39 de ani de pat, sub pretextul unui gest pasional, apoi i-a tăiat organul genital cu un brici.

După act, ea a fotografiat organul tăiat, apoi l-a aruncat în toaletă, declarând că a făcut acest lucru fiindcă știa că poate fi reatasat prin proceduri medicale.

Ulterior, ea s-a prezentat la secția de poliție și a spus: „Bună seara! Am venit să mă predau pentru că tocmai i-am tăiat penisul soțului meu.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul a fost găsit în viață și dus de urgență la spital, dar starea sa de sănătate actuală nu este cunoscută.

Femeia a fost arestată și acuzată de tentativă de omor. Ancheta este în desfășurare, iar poliția nu a comentat acuzațiile femeii legate de relația soțului ei cu nepoata lor.

@rotalianul