O femeie din Italia a încercat să se arunce cu mașina într-o prăpastie, dar a rămas suspendată pe o stâncă

Un bărbat din localitatea italiană Porto Torres, provincia Sassari de pe insula Sardinia, a sunat în cursul nopții trecute (25 spre 26 septembrie 2023) la 112 semnalând faptul că soția sa nu s-a întors acasă după o ieșire cu prietenele.

De asemenea, informează Sassari Oggi, bărbatul era îngrijorat deoarece femeia a menționat intenții suicidale într-o convorbire telefonică între cei doi.

În urma acestui apel, primit în jurul orei 2:00 noaptea, carabinierii au dat startul unor căutări urgente, alertând toate patrulele.

După câteva minute, bărbatul a sunat din nou la centrală, informând că femeia a declarat că se află în zona Abbacurrente, pe drumul spre Platamona, și că acolo intenționează să-și pună capăt zilelor.

O patrulă s-a deplasat rapid la fața locului, începând verificările de-a lungul drumului provincial, dar fără rezultate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Datorită unei intuiții a unui membru al patrulei, echipa a decis să verifice un traseu care se desfășoară perpendicular pe drumul provincial 81, în apropierea turnului Abbacurrente.

Acolo, militarii au descoperit un autovehicul suspendat pe marginea unei stânci, cu partea frontală a mașinii ieșind în gol, la o distanță de 4 metri sub nivelul falezei.

1200-2023092619348
Mașina femeii. Sursă foto: sassarioggi.it.

În mașină, femeia se afla într-o stare de confuzie. Unul dintre militari a acționat ca și contragreutate la partea din spate a vehiculului, în timp ce celălalt a deschis ușa cu precauție, reușind să extragă femeia din autoturism cu succes.

Carabinierii au solicitat apoi o ambulanță care a transportat victima la spitalul Santissima Annunziata pentru îngrijiri medicale.

O macara a intervenit ulterior pentru a recupera autovehiculul femeii.