O femeie din Italia și-a deschis acasă o călcătorie de rufe: „Călcatul mă relaxează”

Anna De Giglio, în vârstă de 36 de ani, o italiancă din Valenzano, lângă orașul Bari (Puglia), și-a transformat pasiunea pentru călcat într-o afacere unică.

Ea a lansat pe rețelele sociale „La stireria di Nicole” (Călcătoria lui Nicole), o mică afacere individuală (tip partita IVA), în cadrul căreia oferă servicii de călcat haine la domiciliul personal, cu ridicarea și returnarea produselor direct la domiciliul clienților, informează La Repubblica.

Captură de ecran 2023-05-03 204448

Mamă a doi copii, Nicole de 4 ani și Gaetano de 2 ani, Anna petrece ore întregi într-un nor de aburi, folosind spray-uri profesionale și un fier de călcat.

Într-o singură zi, ea a primit numeroase cereri, iar 56 de articole de îmbrăcăminte au fost distribuite clienților, igienizate și împăturite perfect, acompaniate de chitanță.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Captură de ecran 2023-05-03 204634

Anna explică într-un videoclip că pasiunea sa pentru călcat vine în parte din relaxarea pe care i-o oferă această activitate:

„Stirare mi rilassa” (Călcatul mă relaxează). Ea adaugă că ideea de a transforma pasiunea sa într-o afacere a venit în principal din dorința de a se simți utilă, importantă pentru ea însăși și de a ajuta alte femei care nu au timp să își calce rufele.

Lucrând de acasă, Anna este capabilă să ofere prețuri competitive față de magazinele tradiționale, deși menționează că nu se consideră în competiție cu acestea, deoarece operează pe piețe și cu numere diferite.

Cu toate acestea, succesul afacerii sale demonstrează că există o cerere pentru serviciile pe care le oferă. Video mai jos: