O femeie din Italia și-a ucis soțul și a spus că s-a simțit rău și a căzut. Arestată la patru luni după crimă

O femeie în vârstă de 45 de ani din Napoli, dar care este rezidentă în localitatea italiană Vairano Patenora, provincia Caserta din Campania, a fost arestată vineri, 20 octombrie 2023, la ordinul judecătorului de instrucție de la Santa Maria Capua Vetere.

Femeia este acuzată de crimă după ce, inițial, a declarat că soțul ei, în vârstă de 44 de ani și care se numea Rino Pezzullo, a murit după ce s-a simțit rău și a căzut, lovindu-se la cap.

Acesta a fost găsit zbătându-se între viață și moarte în casa sa din Vairano, în noaptea dintre 12 și 13 iunie a.c., decedând ulterior la spital.

Medicul legist a descoperit ulterior însă că lovitura care i-a adus decesul a fost provocată de fapt cu un obiect contondent.

Investigațiile au demarat imediat după incident, iar carabinierii au sechestrat locuința cuplului, au adunat imagini de pe camerele de supraveghere publice și private, au interogat martori și au confiscat telefoanele mobile.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Aceste acțiuni au scos la iveală faptul că femeia și Pezzullo avuseseră deja un schimb aprins de replici pe stradă înainte de incident.

În plus, la examinarea femeii, s-a descoperit că avea o vânătaie la gură, compatibilă cu un conflict fizic.

Din cercetări a reieșit apoi că în seara zilei de 12 iunie, cuplul s-a certat mai întâi pe stradă, iar apoi în locuință, unde femeia l-ar fi lovit pe Pezzullo cu un obiect în față. Conform rezultatelor autopsiei, bărbatul a decedat în urma fracturării craniului.

Arestarea femeii vine ca urmare a acestor descoperiri, iar acuzația de omucidere indică faptul că, deși intenția inițială nu era de a ucide, acțiunile sale au dus la un rezultat fatal.

Ancheta continuă pentru a stabili toate circumstanțele și detaliile incidentului.